צ'יפסר חשמלי למסעדות

כאשר מחליטים על בנייה של מסעדה חדשה יש הרבה דברים שצריך לקחת בחשבון. יש הנחיות ותקנות מטעם משרד הבריאות הקשורים למגוון נושאים של הקמת המסעדה, אחסון המזון, אופן ההגשה או נושאים אחרים. לאחר שמוודאים שיש את כל האישורים הדרושים אפשר לתכנן בדיוק היכן יהיה ממוקם המטבח והיכן יהיה נוח למקם כל אביזר.

יש לא מעט פריטים שלוקחים חלק בקטגוריה של ציוד למסעדה וכאשר מכינים כראוי את כל הדרוש ומתקדמים על פי השלבים – אין ספק שהמסעדה החדשה תקרום עור וגידים תוך פרק זמן קצר ואפשר יהיה לפתוח את שעריה ולהזמין אליה סועדים, אורחים וכמובן גם חברים וקרובי משפחה, כמו גם עוברי אורח.

למרות שישנן לא מעט מסעדות בתל אביב – תמיד יש מקום למסעדות נוספות, שכן מדובר בעיר גדולה ובשינויים שמתרחשים כל הזמן. מי שמחפש מסעדה כשרה פונה לחלק מסוים של מסעדות אך לבטח ימצא את מבוקשו בקלות מבין ההיצע הרחב של מסעדות באזור הדרוש, אך מסעדות כשרות בתל אביב לא תמצאו בכל מקום.

ללא קשר לאופי המסעדה – רמת השירות תיקבע על ידי אביזרי הציוד שיש במסעדה ולכן חשוב מאד לתת את הדעת על בחירה של כל האביזרים הדרושים, כמו למשל מכונת קרח, בר משקאות, מכונה לשטיפה ו/או ייבוש כלים או מכונת ברד – במידה והיא מתאימה למסעדה המדוברת. בזכות ציוד איכותי אפשר יהיה להציע מנות איכותיות ושירות מעולה.

צ'יפסר איכותי

מה החשיבות של מכשיר הצ'יפסר במסעדה?

אמנם הציוד שיהיה במסעדה , בין אם היא כשרה ובין אם לא, קשור באופן ישיר לאופי וסגנון המזון שמוגש אבל יש מכשירים ואביזרים שחייבים להיות. כאשר מדובר במסעדה שמגישה מזון מהיר ומטוגן חשוב שיהיה בה צ'יפסר איכותי, ברמה גבוהה וכזה שיספק את התוצרים מהר ככל האפשר ללא התפשרות על איכות המנות המטוגנות.

בדרך זו יוכל בעל המסעדה להציע ולהבטיח שירות מהיר באמצעות הציוד האיכותי. המנות תהיינה איכותיות, אפשר יהיה לכוון את הצ'יפסר לטמפרטורה הנכונה וכך להבטיח שלא תהיה ספיגת שמן מיותרת. דבר נוסף וחשוב הוא נפח אגן השמן שלתוכו אפשר להכניס את הטוגנים, שכן חשוב שיהיה מספיק מקום בהרבה מנות בשעת עומס.

הצ'יפסר האיכותי יאפשר הוצאת מנות מהמטבח במהירות ופעולה בשיטת הסרט הנע. כך כל הזמן תהיה אספקה של מנות ולא ייווצר שום פרק זמן, גם לא קצר ביותר שבמהלכו אי אפשר יהיה לספק את הביקוש של הסועדים במקום. לאחר שעות הפעילות של המסעדה חשוב לבצע את פעולות התחזוקה הדרושות כפי שהנחה מי שהתקין את הצ'יפסר וכמובן תחזוקה לכשרות הצ'יפסר, וכך להבטיח את הפעילות התקינה של המכשיר בכל יום ואת המשך הכשרות של המסעדה.

ניקיון אגן השמן, החלפת השמן מדי פעם, ניקוי המתגים ו-ווידוא שגופי החימום פועלים באופן תקין ומסודר. אין ספק שהצ'יפסר יהפוך במהרה לאחד מעמודי התווך של המסעדה ואי אפשר יהיה להציע מנות מבלי שהוא יעבוד כפי שצריך.

מאמרים נוספים


אקסטרה סוכנות דיגיטל