הקריטריונים החשובים בבחירת ציוד לחברות קייטרינג

אם אתם מוכשרים בתחום הבישול והאפייה והחלטתם להרחיב את התחביב לעבודה וצברתם לא מעט ניסיון ממטבחים תעשייתיים בהם עבדתם, הגיע הזמן לפתוח חברת קייטרינג משלכם. תוכלו להתחיל עסק עצמאי קטן בתחום ולאחר מכן, להתרחב ולהפוך לעסק גדול מאוד, המכין אוכל לכמויות של אנשים.

אבל לפני הכל, תסכימו איתנו שקודם כל, אתם צריכים לדאוג לציוד איכותי, שיהפוך את העבודה שלכם במטבח למהירה והכי חשוב – מקצועית. ציוד למטבח כזה כולל מערכות סירים ומחבתות, מערכות של צלחות, כוסות, סכו"ם ועוד. מעבר לכך, יש גם להצטייד בסכיני שף וכמו כן, מכשירי חשמל, כיריים וכל דבר שאתם תצטרכו לצורך העבודה שלכם.

בחירת ציוד לחברות קייטרינג

איזה שיקולים כדאי להביא בחשבון?

כאשר מחליטים לפתוח חברת קייטרינג, יש להתחשב במספר שיקולים. העיקרי בהם הוא שמצד אחד יש להשקיע לא מעט כסף על קניית הציוד הטוב ביותר שקיים ומצד שני, איך עושים זאת מבלי להוציא כל כך הרבה כסף. שכן מדי יום, אנחנו שומעים על המון עסקים שנסגרים, בעקבות כך שהם נקלעו לקשיים כלכליים.

כך שהעניין לא פשוט בכלל ויש לחברות קייטרינג וגם למסעדות, כל הזמן מאבקים של הישרדות בתחום. תחום האוכל, הוא אחד התחומים הקשים והתחרותיים ביותר. לא משנה אם מדובר על מסעדה מצליחה מאוד באזור המרכז או על חברת קייטרינג לאירועים קטנים, שרק החלה את דרכה ועושה אירועים לכמות אורחים של עד 200 אנשים.

על מנת להתנהל נכון ולהתמודד בצורה הכי טובה, יש קודם כל לתת את השירות הכי טוב שיש. הלקוחות שלכם צריכים להרגיש שמשקיעים בהם. ההשקעה היא לא רק באוכל, אלא גם בצורת ההגשה. צורת ההגשה כוללת גם את הציוד שרכשתם ואת הציוד בו אתם בוחרים להגיש את המנות שלכם. למשל, במידה ותחליטו להגיש מנה של שקשוקה.

אתם בוודאי לא תרצו להגיש אותה בצלחת חד פעמית, מה שיגרום לנראות מזעזעת של המנה וכמובן גם לחוסר חשק של הלקוח לאכול את המנה. אבל אם תגישו את השקשוקה במחבת קטנה צבעונית ומיוחדת, המנה תראה מושקעת עוד יותר והלקוח יתלהב מצורת ההגשה.

שורה תחתונה

אל תחסכו בציוד שלכם. אם תשקיעו בציוד איכותי וטוב, תאמינו לנו שתוכלו להנות ממנו לשנים רבות ולא תצטרכו להחליף אותו כל כמה שנים. ציוד כזה אינו נשחק מהר, למרות השימוש הרב שנעשה בו. רכשו אך ורק מחברות בעלות ניסיון בתחום, כאלה המוכרות ציוד למטבחים תעשייתיים. כך גם תקבלו מחירים משתלמים.

כמו כן, תוכלו גם להתייעץ עם נציגי החברה לגבי הציוד המיידי הנדרש לכם לתפקוד של הקייטרינג וכמו כן, עם בעלי מקצוע בתחום שיש להם כבר ניסיון והם בעלי חברות קייטרינג או מסעדות. עם הזמן, כאשר תהיה לכם אפשרות כלכלית גדולה יותר, תוכלו בהחלט לרכוש עוד ציוד ולהוסיף אותו לציוד הקיים. שיהיה בהצלחה!

מאמרים נוספים


אקסטרה סוכנות דיגיטל