כתובתנו
הנביאים 55 א.ת. רמת השרון
שעות פתיחה:
אולם תצוגה: ימים א'-ה' 9:00-17:00
מעבדת שירות: ימים א'-ה' 9:00-17:00
טלפונים
טלפון: 03-5494411 (972)
פקס: 03-5493626 (972)
כתובות דואר אלקטרוני
שירות לקוחות ומכירות: info@gastroline.co.il
דף הבית » מחלקת פרויקטים
הקמת מטבח מוסדי הינה פרויקט מורכב וגדול המצריך תכנון מקצועי מוקפד תוך ותיאום בין גורמים הרבים המעורבים בהקמת הפרויקט.
ניהול חובבני ולוקה בחסר עלול לגרום לעיכוב הפרויקט, תכנון לקוי ותפעול העסק החדש תוך קשיים רבים ואף חוסר הצלחה.
בכדי למנוע זאת ועל מנת ליצור חווית יצירה משמעותית עבורך הלקוח, מעמידה חברת גסטרוליין לשירות לקוחותיה מחלקת פרויקטים מקצועית המורכבת מאנשים בעלי ידע טכני וניסיון רב בתכנון ותפעול מערכות מזון מגוונות, וכל זאת באמצעות ניסיון מצטבר בניהול פרויקטים רבים.
תכנון כללי ותכנון פרטני של חבילות העבודה בפרויקט, חלוקת אחריות ואופן עדכון שינויים
מטלות לביצוע, סדר משימות, תזמון משימות, איתור נקודות חולשה ומתן מענה
הכנת תכנית תקציבית והערכות כספיות
אפיון איכות המוצר או השירות ובניית תכנית שתבטיח את קבלת האיכות הרצויה
קישור מוצלח של כלל הגורמים לעבודה משותפת
האם לרכוש או לייצר? מי הקבלן שיופעל? חתימת חוזים ועוד
כיצד ינוהל הפרויקט בפועל וכיצד כל מרכיביו משתלבים אלה באלה
Scholl
Retigo
Electrolux
Capic
Mercatus
Visvardis
Rendisk
Colged
SPM
Sirman
Fimar
Frigovent
Florigo
Brema
Bambas
Italforni
Santos
Garbin
HotmixPro
Nayati
WINTERHALTER
NOVAMETA
VITAMIX
PIFKA
TECHFTROST
SOACAMEL
שופרסל
משרד החקלאות
רשת מלונות שרתון
חברת טבע
בית גיל הזהב
אלישרא - אלביט מערכות
אנ"א - אגודת אכסניות נוער בישראל
ישיבה תיכונית בני חיל
קרלסברג
בית החולים מעיני הישועה
איסוזו
רשת מלונות רמדה
רשת מלונות אטלס
מקררי ההפשרה מצוידים בגופי חימום ובמנועי מאוורר רבי עוצמה, אשר
אחראים על סחרור וזרימת האוויר בחלל התא.
התהליך נשלט על ידי מספר רגשים הממוקמים בחלל התא ובמוצר עצמו,
כאשר אלה מווסתים ושולטים על תהליך ההפשרה באופן מלא.
כל זאת על מנת להפשיר את המזון במהירות וביעילות ומבלי לפגוע במרקם
המוצר ובטיבו. בסיום תהליך ההפשרה המקרר יהפוך למקרר 4+.
תהליך ההפשרה נמשך כ-7 שעות ובקיבולת מקסימלית של 70 ק"ג למחזור
הפשרה.
המוצר מסופק עם 4 מדפי רשת עשויים נירוסטה הניתנים לכוונון.
הנביאים 55 א.ת. רמת השרון
שעות פתיחה:
אולם תצוגה: ימים א'-ה' 9:00-17:00
מעבדת שירות: ימים א'-ה' 9:00-17:00
טלפון: 03-5494411 (972)
פקס: 03-5493626 (972)
שירות לקוחות ומכירות: info@gastroline.co.il